onsdag 7. mai 2008

Mai-møte 2008


Møtet startet med endel informasjon fra styret ved Audhild. Hun orienterte om kurset med Bente i april og vi diskuterte nye kurs evt. til høsten.
AnnAKa er allerede booket for kurs med oss ei helg i mars 2009.
Grete Seglsten er lagets revisor og var på årsmøtet i NQF på Olavsgaard.Der ble hun valgt inn som vara i styret. Hun hadde med seg Powerpointpresentasjon med bilder fra årsmøtet og utstillinga.


Etter kaffe og kaker servert av Grete H og Inger O ( Tusen takk til dere!) var det Vis og fortell:

Åse holder på med applikasjonene til juleduken.


Torill er ferdig med sitt slumreteppet og pølleputen (sydd av restene) til hammocken. I tillegg er sommerduken klar for hagebordet.
Unni komponerer sine egne design. Hun har sydd en panelgardin til hjemmet, applikert blomster og quiltet mønster. På baksiden er det også applikasjon nederst.
Reidun liker sterke farger og her har hun sydd duk og en veske som sto i Quiltemagasinet.Grete H har sydd ferdig toppen til et slumreteppe av sekskanter og i japanske stoffer.


Inger har gjort ferdig sin sommerduk fra kurset.


Randi jobber på Barneavdelinga på UNN. Hun fikk en forespørsel om hun ville lage et båreteppe - og her er resultatet:Juleduken til Bjørg er snart klar for vatt og bakpart.


Bjørgs julebrikke.


Anne Karin har sydd tøff veske med "krympestoff".


Mona er snart ferdig med stitcheriet til teppet "Winter Wonderland".Lørdag 24.mai er dagen for årets utflukt med buss til quiltebutikker i fylket vårt.
Bussen kjører fra Tromsbuss kl. 07.45 og fra Prostneset kl. 08.00. Vi som har vært med tidligere har hatt det kjempeflott underveis og vi er alltid heldige med været!
Her fra turen i 2006:

Ingen kommentarer: