onsdag 14. januar 2009

Januarmøte 2009

Ikveld var det godt oppmøte av ivrige quiltedamer. Styret ved Audhild hadde endel informasjon til medlemmene og vårens møteplan ble utdelt.Reidun og Berit hadde bakt nydelige kaker, servert med is samt kaffe og te.
Tusen takk til dere.Til slutt hadde vi Vis og fortell:

Åse applikerer på en gardinkappe til stuen - nydelige farger.


Stitchery er kjekt å holde på med. Her er det Åse syr for tiden.


Torill har stadig noe flott å vise fram. Her har hun sydd en kursveske, en liten brikke ("et sukkertøy" som hun sier selv) med biter på 1/2" og en flott duk av rester som skal håndquiltes.
Randi har sydd grytekluter i spreke og lekre farger.


Vesken som Berit hadde med seg er sydd på et kurs med AnnAKa. Her er det brukt krympestoff på dekorasjonshjertene.Bjørg viste fram en løper i blått og grønt, et AnnAKa-mønster.


Reidun har sydd en løper etter mønster fra "Familien" og den ga hun til venninna i julegave. Heldigvis fikk hun låne den slik at vi kunne beundre gaven. Lekre farger kjøpt hos Stoff og Ide.Bodil er mormor til ei lita tulle; her lager hun små hjerte"jo-jo'er" til et prosjekt.


Audhild jobber jevnt og trutt med sine prosjekter og her er deler av en applikert bord til et større veggteppe. Hun er også snart ferdig med blokkene til "Grandma's countryalbum":Ingen kommentarer: