onsdag 3. mars 2010

Årsmøte og marsmøte


Tid for årsmøte. I kveld var vi 21 glade damer på quiltemøte og årsmøte. Birgit og Inga Lill hadde dekket et flott bord og stod for serveringen av kaker og is.
Selve årsmøtet gjorde vi unna på starten av kvelden. Gjennomgang av økonomi og aktiviteter i 2009.


Audhild som har vært leder de siste årene, valgte å takke for seg. Hun får her overrakt et gavekort som takk for innsatsen. Reidun som overrakte kortet overtar som ny leder. Stor takk til begge to. Styret har fire gjenværende medlemmer og årsmøtet gikk inn for at det forblir slik i 2010.


I kveld hadde vi også en jubilant. Anne-Grethe hadde bursdag og takker her for bursdagssangen som ble sunget. Som dere vet fra tidligere er hun storprodusent og har alltid en stor bag med seg nå vi kommer til "vis-og-fortell". I kveld var intet unntak. Nye mønster av AnnAKa var allerede blitt til løpere og brikker. I tillegg dro hun frem grytekluter, pompadour og egenkomponerte vogntepper. Litt av en produksjon men ........i kveld fikk hun konkurranse.
Toril hadde nemlig hatt et dypdykk i ufoer og kit'er. Hun dro frem løper på løper, veske på veske, spisebrikker, grytekluter, tepper og det tok nesten ikke slutt. Til slutt dro hun jammen frem "Eventyrteppet" ferdig montert, bare quiltingen igjen. Bare se...imponerende. Mannen hadde visstnok vært bortreist en uke.

Inga Lill hadde sydd en flott ryggsekk med stitcheri og en praktisk sypose.


Grethe hadde også produsert mye siden sist. Flere løpere, stitcherier var blitt til flotte puter.


Kari hadde sydd to løpere av AnnAKas siste mønster "Lappeløper". I tillegg hadde hun fått ferdig en stor flott duk. Åse hadde sydd AnnAKas vårlige hjertehøne fra siste Quiltemagasinet.


Inger hadde med seg påskekyllinger i form av grytekluter og spisebrikker. Grethe hadde også sydd AnnAKas "Lappeløper" i glade farger og en liten sminkepung.


Turid hadde knabbet gubbens dongeriskjorte og gjort den om til en flott veske. Hun hadde også sydd en mappe til strikkepinnene.


Liv hadde sydd flere vesker og en flott duk.


Birgit har sydd AnnAKas vårlige hjertehøne. Ellen har designet grytevotter til familiemedlemmer. May er nesten ferdig med "Eventyrteppet". Hun håndapplikerer applikasjonene i rammen.


Randi er klar for møljesesong med nye spisebrikker. Hun hadde også et flott stitcheri montert som et lite veggteppe. Reidun hadde forsøkt seg på "disappearing nine patch" med vellykket resultat. Audhild har startet bunadsesongen og syr på et bunadsforkle.

Ingen kommentarer: