onsdag 7. april 2010

Aprilmøte 2010


Ikveld ble nok en gang stappfullt i lokalet med 23 damer til bords. Gunn og Aud ordnet med kaker, frukt og Påskehare. Tusen takk - det smakte nydelig!

Reidunn og Inger O. refererte fra årsmøtet i NQF, fra utstillinger og butikkbesøk. Neste år er det vi som er vertskap og styret i NQF sentralt (12 stykker) ønsker å besøke oss 16. september for nærmere planlegging. Det er ønskelig at noen stiller opp med kaker og kaffekoking når den tid kommer.

Lørdag 17. april fra kl. 10.00 er det "sylørdag". Flere har allerede meldt sin interesse, så har du lyst - har du lov!


Vis og fortell inneholdt mye fint og her kommer bildene:

Bjørg har sydd et dobbelt sengeteppe som består av 4007 1" biter håndsydd over pappmaler. Imponerende!


Hun har også sydd poser for badedamer og strikkepinnetui. Bodil syr på en kommende juleløper.


Turid liker å sy vesker og mannens skjorter passer godt til det formålet. I tillegg har hun sydd en flott utgave av "Gladveska" og en "Bestemorpute".


Ellen B. har fått ferdig "Gullbukseveska" med egen vri. Dette er et gratismønster til de som mottar nyhetsmail fra Northern Quilts. "En lappeløper" kan syes i mange farger og gult passer godt på påskebordet.


Jorunn har gjort ferdig en vårlig duk der hun også har frihåndsquiltet i rammen. I tillegg er en "Tumbler"-løper ferdig og etui til vinkartongen.


Ellen Aase deltok på NQF's konkurranse med denne nydelige quilten:
" 1 + 1 = 3 "


Lisbeth er svært kreativ: Her har hun sydd pc-veske, mappe til kabler, strikkepinne- og heklekrokmapper.


To sommerlige og lange løpere har hun også sydd siste måned.


Laila manglet "Stitcherymappe" og nå er den ferdig. Det er også dørskiltet til Astrid. Åse har sydd sin egen utgave av "Gerds veske" (Veras mønster). Hun følger også kalenderbildene i Familien og er ajour så langt.


Randi skulle på Madonna-konsert og sydde seg veske til Osloturen. Utgangspunktet var "Gladveska", med større lokk slik at hun fikk plass til Madonnabildet. Selvkomponerte påskehaner og høner har i år pyntet hjemmet hennes.


Anne-Grethe har også dukket i UFO-boksen og gjort ferdig flere prosjekter. Her er både påskeløpere, Tildagrytekluter, Mini-lappeløper, velkommenteppe og Nina's vårsymysterium.


Eventyrteppet er helt ferdig og quiltingen nydelig utført av Anne Rønningen. PC-veske og et vognteppe har det også blitt tid til.


Liv har sydd både påskeløper og kattequilt. Nå håndsydde hun på lukkekanten til en sommerløper i blåfarger.


Audhild er snart ferdig med et flott babyteppe i friske farger. Inger sydde seg ny veske til årsmøtehelga, en litt lengre utgave av "Byveska".


Unni komponerer alltid sine quilter, her er det nyeste veggteppet fra hennes syrom.


Torill er heller ikke ferdig med alle UFOene; her ser du både Tilda-engel, toalettmapper og flere løpere som nå er ferdige: Påskevenner, Landsby og Roser i februar.


Løper med pepperkakehus sto i Familien for noen år siden - nå er også den ferdig. Aud har brukt påsken til å komme videre med broderingen av Vest-Agder bunaden til barnebarnet. Her er sjalet nesten ferdig.


Reidunn har sydd flere flotte utgaver av "En lappeløper" med egen vri: nemlig stitcheryroser fra "Et roseteppe", putetrekk med stitcherymotiv og grytekluter. Byhanebrikkene skal være gaver.


Til årsmøtet sydde hun en egenkomponert bolero med blondermer og matchende veske. I tillegg sydde hun en "Pubveske" med Butterflygarden-motiv til et annet antrekk.


Inger W. syr over pappmaler og det blir spennende å se sluttresultatet. En smal veggquilt som matcher i stuen har hun også fått ferdig.

Ingen kommentarer: