onsdag 3. april 2013

Aprilmøte


Påsken er over og vi har startet på årets første vårmåned - men hvor er våren i nord???
Snøen laver ned og ute er det hvitt så langt øyet kan se.
Quiltedamer lar seg ikke stoppe av "litt" snø. På kveldens møte var det 20 prateglade damer og det ble servert ostekake, sjokoladekake, frukt og sjokolade av Grethe H og Johanne Marie. Tusen takk til dere.

Informasjon fra leder:
  • Symaskinbutikken ved Ståle har på oppfordring tilbudt seg å komme til et quiltemøte og gi undervisning/informasjon om bruk av ulike trykkføtter, sømmer, enkelt vedlikehold, trådspenning etc. Dette synes vi er et flott innspill og gleder oss. Tidspunkt er ikke bestemt ennå.
Informasjon angående jubileumsåret 2013.
  • Jubileumsmiddag 13. april kl 18 på Rica Ishavshotell. Minner om at det er bindende påmelding. Vi gleder oss til en flott kveld med god mat og godt humør. Oppfordrer dere til å bidra med gode historier - både sanne og "usanne".
  •  Jubileumskurs 4. - 6. oktober på Rødtind Skytterhus. Kurslærer er Helle Løvenskiold og temaene blir 60-graders linjalen og Buggy Barn. Vi ønsker å få mest mulig ut av helga og har derfor bedt Helle om å få litt av begge deler. Det vil ikke bli anledning til å melde seg på bare et av kursene/halve helgen. Quiltelagets medlemmer har fortrinnsrett på plassene men vi åpner opp og inviterer andre quiltelag til å delta for kr 2000,- per person.
  • Påmeldingsfrist til kurset er 1. juni og påmelding meldes til Aud Nora Hansen. Påmeldingen er bindende.
Neste quiltemøte er 2. mai.

 
Ingen kommentarer: