onsdag 8. april 2015

Aprilmøte

  • Til tross for litt ruskete "vårvær" ble det en hyggelig møtekveld med mange oppmøtte. Komitéen besto av Grethe, Grete og Hilde som serverte nydelig kyllingsalat, hvitløksbrød, gulrotkake og Pavlova. Hjertelig takk!
  • Styrets leder er på ferie og nyter sol og palmesus så endel info og referat fra årsmøte / Norsk Quiltetreff på Sundvollen kommer neste gang.
  • Vi har sylørdag 18. april og dørene åpnes kl. 09.30. Hyggelig om du vil komme. Det blir sying til prosjektet "Days for girls", "Tepper som varmer" og det du ellers har lyst å sy til deg selv.
  • Lotteriet ble vunnet av Audhild: tre flotte lyse basisstoffer.

Vis og fortell avsluttet kvelden og her er bildene:

Ellen Aase vant prisen i "Åpen klasse" på årsmøtets konkurranse for teppet "På godt og vondt" - en svært detaljrik quilt. Reidunn har sydd mye siden sist, både til seg selv og familien. Stolt viste hun også fram UFO'er som endelig er ferdige.


 Inger har sydd flere vesker og benyttet krympestoff på en av dem. I tillegg en symappe designet av AnnAKa.


Anna liker også å sy vesker - her er en flott utgave av "Norma Jean" fra myQuilt og en løper til stua.
Audhild hadde sett seg ut et mønster fra QM og benyttet seg av sterke rosastoffer til dette - flott resultat.Åse har funnet fram flotte stoffer til kuvertbrikker med "Byhanen". Anne-Grethe har sydd penal, grytekluter og løpere med utgangspunkt fra forskjellige Charmpack. I tillegg har hun sydd etui til rundpinner, poser med påskeharer til snop og kuvertbrikker med innslag av blått og lime."Til en sommerprinsesse" er også sydd av Anne-Grethe (mønster fra QM 2014) og Liv syr på Kleenexetui og små stoffkurver.

Hilde trengte både påskeduk og kuvertbrikker - og her er resultatet. I tillegg små sminkepunger i flotte farger.

Laila har brukt opp sine røde stoffer og benyttet seg av Twisterlinjalen med flott resultat. I tillegg syr hun rundpinneetui - kjekt å ha.
Audhild vant kveldens lotteri og mange misunte henne de flotte basisstoffene.

Ingen kommentarer: