onsdag 3. juni 2015

Junimøte og sommeravslutning

Koselig sommeravslutning med 20 til stede og med masse deilig mat medbragt av medlemmene til koldtbordet. Kari V og Laila var i komiteen og sørget for oppdekking av kaffe og te. Tusen takk til dem.
Vi diskuterte oss fram til at det holder med to i kaffekomiteen og dette innføres fra og med januar 2016.

Orienteringssaker:

  • Aud fortalte om kurs hun hadde deltatt på under NQF's årsmøte på Sundvollen.
  • Det undersøkes hva det vil koste å leie buss med sjåfør til en av våre utflukter (mulig i september)
  • Inga Lill tar kontakt med Sommarøy Kurs- og konferansesenter for pris inkludert en overnatting, helpensjon og leie av lokaler til syhelg. Det blir syhelg 3.-4. oktober, lørdag morgen til søndag ettermiddag. Se mail for pris og betalingsfrist.
  • Det kan også bli muligheter til syhelg på Gamnes grendehus for de som foretrekker dette.
  • QUIP (Quilt in Public day) lørdag 20 juni. Ta med håndsøm og møt opp kl. 11.00 på Stortorget utenfor Kaffebønna for en hyggelig formiddag sammen med andre lappedamer.
  • Lotteri: Anne-Grethe vant en flott stoffpakke minicharms og papirmaler til miniepleskrotter.
  • Gaver til sommeravslutningen - her var det mye flott som ble pakket opp rundt bordet.

Aud overrakte en liten oppmerksomhet til Inga Lill som gikk ut av styret ved årsmøtet i mars - en flott pakke med mønster og stoff.

VIS & FORTELL:
Turid har sydd en Vin-pingvin som hadde litt problemer med å sitte - men flott var den. Ellers hadde hun sydd glidelås på forskjellige måter i diverse sminkepunger.

Reidunn hadde mye mye lekkert som sminkepunger, ugleveske, brikker og løpere kombinert med stitchery.


Torill har sydd maritim duk, Tumblerveske med tilbehør, Rådhustrapp-løper og brikke (nydelig quiltet), handlenett gjemt i liten søt oppbevaringspose og Pingvinputer i to størrelser.


Anna skal på reise i Europa og har sydd vesker med lommer og klaffer i flotte farger. I tillegg jobbet hun med lukkekanten på et flott slumreteppe til et familiemedlem. Inga Lill har quiltet ferdig en liten kunstnerisk brikke.

Bodil har hjerte for Afrika etter tidligere opphold der. Nå viste hun fram en "skillevegg" med motiv fra Afrika i herlige brun- og rødtoner - eget design.

Åse har sydd fargerike toalettmapper som gaver. Bodil sydde ferdig en nålepute som hun lærte på quiltemøte i "Lapp&Lørv". I tillegg hadde hun med en smykkepose som vi ønsker som tema på et senere møte.

Grete H har sydd flere vesker etter modell "Gladveska", flotte farger og tilhørende sminkepung. En telys-poseholder til seg selv hadde hun også med.

 Inger har kombinert et par av AnnAKas mønster og sydd en rund duk tilpasset bordet i heimen - lekkert. Online-kurs med Bente Malm er populært og snart er hun ferdig med både Beautybag og oppbevaringspose til shampoflasker etc.
Underst er kveldens gevinst vunnet av Anne-Grethe.

 Aud med sitt handelnett og oppbevaringspose (AnnAKa-kurs) - flotte rødfarger.

Aud hadde mer flott å vise fram: et teppe fra Lazy Angle-kurs, pute fra Aalborg og to puter i watercolor-teknikk.

Datteren til Elin har gård med høner og en hissig hanefar. Dette er "hønedekke" slik at hanefar ikke kommer til med nebbet for å plukke fjærene på sine damer :)

Utfordring til neste møte: Ta med en krusmatte - gjerne eget design. Kan bli artig å se hva som inspirerer til å legge under kaffekoppen/kruset.

GOD SOMMER!