onsdag 7. oktober 2015

Oktobermøte


Et fantastisk flott høstvær i Tromsø for tiden og ikveld hadde vi et flammende nordlys hengende over hodene våre da vi møttes til oktobermøtet. 21 damer rundt bordet og de ble traktert av Turid, Åse og Torill i komitéen. Serveringen besto av Islandskake og boller med bl.a. bringebær fra Mjelde. Det smakte fortreffelig - tusen takk.
Agenda:

  • Reidunn ønsker at syhelg på Sommarøy blir en årlig "happening". Dette støtter vi henne i. Viktig å opprettholde samholdet i laget og vi trives med hverandre.
  • Busstur til innlandet (Storsteinnes, Andselv og Finnsnes) blir 31.10. Vi har reservert buss og har plass til mange. Det vil komme mail med pris/egenandel og påmeldingsfrist.
  • Ellen Aase fortsetter å åpne sitt hjem for sying til prosjektet "Days for girls". Det blir en til to sydager (tirsdager) pr. måned og oppstart for høsten er tirsdag 13.10 kl. 10.00.
  • Bjørg vant kveldens lotterigevinst: et av AnnAKas siste mønster: "Rufse-tufser".
Her kommer bildet fra "Vis og fortell":


Ellen Aases barnebarn, Sondre - 9 år, har vært på høstferie. Her lærte han seg å sy på symaskinen. Det ble både prøvelapper, grytekluter og puter med navn og motiv til småbrødrene. 
Vi ble veldig imponert over hva han hadde lært seg.

Ingen kommentarer: