lørdag 1. oktober 2011

Busstur 1. oktober 2011


Hele gjengen utenfor Senjastua

Ut på tur - igjen. Vi startet fra Tromsø ved 08-tiden og første stopp var Storsteinnes. Her serverte Arnhild og hennes hjelpere en deilig frokost til alle 15 damene + vår faste og stødige sjåfør Alexander. Mange flotte modeller, nye stoffer og diverse utstyr finner vi alltid når vi besøker Stoff&Ide. Med varmkjørte Visakort gikk turen videre til Sigrun's Sy og strikk på Andselv. Her finner vi stoffer som vi ofte mangler i samlingen og som kun finnes her. Det ble plukket stoffer, knapper og undervist i strikking og igjen fikk vi lettet lommeboken for noen kroner.
Nå var klokken rundet 12.30 og på tide med lunsj. Alexander kjørte oss elegant til Senjastua på Silsand. Det har blitt tradisjon at vi spiser her, og vi kommer gjerne igjen for servicen er upåklagelig og maten nydelig.
Godt forsynt dro vi til Idéhuset Artic Quilter der Evy og Crystal ventet på oss. Her finnes noe for enhver smak, både for lappegale damer og interiørinteresserte.
Evy hadde hentet Bente Malm nordover for kurs på Finnsnes Hotell denne helgen og vi fikk komme på besøk en kort stund. Blide damer opptatt med verdens beste hobby tok seg likevel tid til en prat. De viste villig fram sine prosjekter - flotte ovale toalettvesker.
På veien hjem stoppet vi på Tømmerelv ved Storsteinnes der vi endelig fikk vår etterlengtede softis!
Igjen har vi hatt en flott tur og nå venter vi alle spent på hva som produseres av alle stoffene som fulgte med hjem...

Stoff & Ide, Storsteinnes
Sigrun's Sy og strikk, AndselvVed lunsjbordet - Senjastua, SilsandDe fleste spiste "Senjaværing"


Idéhuset Artic Quilter, Finnsnes


Torill fra Tromsø, Herdis fra Målselv og Eli fra Fjelldal deltok på Bente Malm-kurset


Softis!


Da sees vi vel på neste medlemsmøte 5. oktober kl. 19.00?

1 kommentar:

BenteOO sa...

Turen ser heilt herleg ut!
Håpar de fekk eit godt pristilbod på transporten, - sidan det elles høyrest ut til å ha vore ein dyr tur! :-D!