onsdag 7. oktober 2009

Oktobermøte -09


Mange av byens quiltere hadde møtt opp ikveld. Audhild informerte kort om siste nytt og det ble bestemt at vi har sylørdag 10.okt. fra 10.00 - 17.00 (?) som avtalt i høstprogrammet. Torill har nøkkel og låser opp for oss.

Kveldens kaffe- og kakedamer var Aud og Eva. De stilte opp med flere kaker som alle smakte nydelig. Tusen takk, begge to!"Vis og fortell" tar lang tid hver gang fordi det er mange kreative og flinke damer som svinger synålen daglig.

Her kommer bildene:

May har sydd "Winter Wonderland" i blått og et tumbler-sengeteppe av rester til hytta.Ellen har gått på Anne Beier Finnestad-kurs på Finnsnes i helga. Her er et av resultatene. Inger W. har sydd en høstløper med hjerter og blader, eget design.


Inger O. syr søte små sminkepunger. Eva har sydd en adventsduk og beundrer også Karis små sekskanter. Reidunn viser en løper fra Desirees Lappeteknikk.


Reidunn syr mye og her er noe av hennes siste produksjon:
Noe er sydd til eget bruk og noe på kurs med Gail Pan på Hurtigrute-sycruise i forrige uke.


Åse har sydd "Gladveska" i to utgaver, en adventsløper og trusepose med silkeblomster (fra helgens kurs på Finnsnes). Brille-etuiene med lærere på er omtegnet av datteren Anne fra mønsteret til "Gingham girls".


Unni syr alltid etter eget design og her viser hun flere typer vesker/poser.


Aud viser fram sine resultat fra helga på Finnsnes.


Bodil har sydd et juleteppe (design: Debbie Mumm) til minne om sin gode venninne Sylvi. Det er en gave til en felles venninne av dem begge.
I tillegg har hun brodert en duk i plattsøm for en annen venninne.


Birgit syr Tildaengler og Torill har også vært på Finnsnes.


Bjørg har hatt storproduksjon siden forrige møte.
Her finner du julequilt, forvandlingsveske, pompadour, spisebrikker og forkle til kokken.Ellens premierte quilt som hun har kalt "E & W" (East and West") til konkurransen "Å bygge broer".


Nærbilde av sentrum.


Quilten "På nippet".


Her er Audhilds flotte brikker i mange varianter:


Grete Seglsten sitter i styret i NQF og kunne smilende fortelle at årsmøtet I NQF 2011 vil finne sted i Tromsø!

Ingen kommentarer: