onsdag 3. februar 2010

Februarmøte 2010


Ny rekord! Ikveld hadde nesten alle medlemmene i quiltelaget funnet veien til Gammelskolen på Kvaløysletta. Med 33 quilteglade damer på plass ble det trangt rundt bordet.
* Audhild minnet om Årsmøte neste gang (3. mars), og da trekker hun seg tilbake fra styreverv for en stund.
* Bussturen til Unnis butikk på Storsteinnes blir på lørdag 20. februar.
Avreise ca. kl. 08.45 fra Tromsbuss og kl. 09.00 fra Prostneset. Hele 21 påmeldte til nå. Ta kontakt med Berit for påmelding/avmelding.
* Om tre år har vi 20 årsjubileum som quiltelag. Vi tenkte å etablere en festkomitè etterhvert som kan jobbe med dette. Hvis vi ønsker å holde kurs med ettertraktede kursledere må vi være ute i god tid. Har medlemmene noen ønsker er det bare å si fra.
* Bodil og Anna var kaffeansvarlige ikveld og hadde bakt nydelige kaker. Tusen takk til dere.Vis og fortell ble en lang og fin opplevelse med mange flotte store og små quiltearbeider.

Reidunn har gjort ferdig mange av stitcheriene fra Jordbærstedet og kurs med Gail på Hurtigruta: Her er både veggteppe, toalettmappe, pute og brikke.


Sissel syr på siste blokka med stitchery til et stort teppe. Turid har sydd løper og duk og har planer om frihåndsquilting i kvadratene på duken. Britt har sydd seg en Hønepute og kun brukt stoppefoten.


Ellen B. har også fått sansen for "Løper på en kveld", i tillegg har hun sydd en linpute med broderte koselige ord. Åse har laget seg en stitcherymappe siden sist og Ellen AA. har sydd grytekluter i gave til sønnen Hans Oskar. Bokstavene ble for kjedelige i utgangspunktet, så hun kuttet de opp og det ble et mye røffere design.


Liv liker å sy løpere med applikasjoner og her er to AnnAKa-løpere som eksempler. I tillegg har hun sydd et stort teppe i blått og gult som skal gis bort. Aud broderer på Vestagder bunad til barnebarnet som er konfirmant i år. Elin har sydd en tøff veske i møbelstoff.Her er Randi med egendesignet veske, bare håndtakene mangler. Hovedstoffet er kjøpt hos en skredder i Oman og tiltenkt mannfolkskjorter.


Randis datter Kristin ønsket seg en quilt i 25-årsgave; et Regnbueteppe. Her er resultatet og detaljer. Bilde av datteren, stitchery med fine ord, nydelig sammensatt bakpart og hilsen fra foreldrene har fått plass.Birgit hadde laget en hjerteløper etter eget design. Torill sydde på blokk 12 av Eventyrteppe (det gjorde flere av medlemmene) og hun var nesten ferdig med en sminkepung i japanske stoffer. Bodil hadde sydd en søt bamse med bevegelige ledd.


May hadde fått tilbake "Winterwonderland"-teppet. Hun var kjempefornøyd med quiltinga Berit har gjort.Helle Løvenskjold har vært på Storsteinnes og holdt "Buggy Barn"-kurs. Her er et av resultatene; et morsomt katteteppe.


Bjørg har latt seg inspirere av "Familien" og sydd grytekluter fra siste nummer. I tillegg sydde hun på kuvertbrikker i flere farger og var ferdig med en rund brikke med prestekrager.


Inger W. har sydd et veggteppe med tulipaner og hadde allerede planer om et til og da med en ny form på tulipanen. "Pubveska" er en hit hos Inger og her er den nyeste utgaven.


Audhild har fått tegnet på sine motiver med riktig tusj og det blir spennende å se hva dette skal bli. Berit er nesten ferdig med "Heldiggrisen" og venter på at Unni skal brodere blomster. Grethe H. har sydd "Byveska" med originale stoffer og Grete S. har gjort ferdig en UFO: "Plaid Potpourri", BOM fra Kathrines Quiltestue. Berit har maskinquiltet teppet.


1 kommentar:

evaj sa...

OJ SÅ MYCKET FINT NI GJORT!Ingen nämnd och ingen glömd!!Ser fram emot flera träffar och bilder!kram evaj