onsdag 6. oktober 2010

Oktobermøte 2010


Dette ble nok en vellykket kveld med mange quilteglade damer rundt bordet. Mona og May hadde bakt nydelige kaker og ordnet med kaffe/te. Tusen takk, begge to!Det ble informert om et veskekurs med Bente Nysæther Malm som er planlagt til neste høst. Berit sendte rundt bilder av modeller vi kan velge mellom.

Styret bestemte på siste styremøte at vi bør få inn litt penger på hvert møte. Man ønsker å opprettholde sponsingen av de årlige bussturene og fra nå av starter vi med loddsalg på hvert møte. Idag hadde styret fått sponset gaver og noen fikk med seg opp til tre stk! På novembermøtet må man ta med en quilterelatert gevinst á kr.100,- og ved å kjøpe lodd á kr. 10,- er man med i trekningen.

Til årsmøtet i mars 2011 skal vi sy et utlodningsteppe og jobben med det er allerede godt igang. De fem stitcherymotivene ble fordelt og tas med på lørdag 9.10. Da møtes vi kl. 09.00 og starter med syingen av blokkene. Toppen bør være ferdig til årsskiftet slik at den kan sendes sørover for quilting og ferdigstillelse.

Til slutt hadde vi "Vis og fortell" og her er bildene:1 kommentar:

Grete sa...

Så mye fint dere har sydd! Synd ikke døgnet har flere timer, her var det mye å la seg inspirere av!