søndag 6. november 2011

Kurs med Bente Malm 4. - 6.11.11


I helga har vi vært 12 trivelige damer samlet i "Forskningsparken" og "forskningsgruppeleder" var Bente Malm fra Norheimsund. Fra Tromsø Quiltelag deltok Lisbeth, Liv, Ellen, Reidunn, Aud, Anne-Karin, Kari, Anne-Grethe og Grethe. I tillegg hadde Beate fra Lyngseidet, Annik fra Bærum og May-Liss fra Balsfjord meldt seg på. Håper og tror de hadde det hyggelig på kurs med oss. Vi ønsket å sy "Postveska" og Bente hadde med 4 forskjellige modeller til inspirasjon. Etter 16 timer på kurs var nok de fleste noe slitne, men lykkelige og glade for alle nyttige tips og lure løsninger vi fikk demonstrert underveis. Heldigvis hadde noen fra Tromsø Quiltelag sagt ja til å være "quilteengler" og ordnet med lunsj både lørdag og søndag. Tusen hjertelig takk til Inger Ottersen som hadde ordnet med kurslokaler.


Quilteengler: Reidunn som organiserte kurset, Inger fikset lokaler og Britt ordnet lunsj lørdag.Bentes modeller.


Lørdag kveld dro noen av oss på restaurant Egon: Anne-Grethe, Grethe, Aud og Bente.


Lisbeth var et hestehode foran og kunne ta seg et velfortjent 5-minutt, mens Bente instruerer og forklarer.


Torill var søndagens quilteengel.Våre vesker:Hvis noen av dere har tenkt å dra på Nordisk Quiltetreff i Aalborg 18.-20.mai 2012
så kom Annik med en invitasjon: Dere kan dra sammen med Bærum Lappelag som arrangerer tur i samarbeid med Høves Royal Class, et dansk busselskap. Mer info finner dere her.