lørdag 31. oktober 2015

Årets tur med "Quiltebussen"Endelig var dagen kommet og vi kunne kose oss sammen på busstur til quiltebutikker lenger sør i fylket. Dagens bussjåfør, Anders, førte oss 26 quiltedamer trygt fra sted til sted.
Første stopp var Idebutikken Artic Quilter der Evy Borhaug hadde engasjert flere ansatte for å serve oss denne lørdagen. Det var gode tilbud på de fleste av stoffene og i tillegg fikk du et lodd for hver 1000-lapp du handlet for. Premien hadde en verdi på 1100,-. 
Vi var mange som fikk både ett og flere lodd.


Mange fristelser i hele butikken og vi brukte god tid på å bestemme oss for hvilke godsaker vi ville ha med hjem. Noen startet med kaffebordet og forsynte seg av deilig ostekake og marengskake.


Evy og June gjorde alt for at vi skulle trives. Bodil kjøpte ny symaskin (Janome 8900) og fikk dermed mange lodd. Alle var enige i at det var rettferdig da hun ble trukket ut som dagens vinner.


 Sjåføren Anders og Bodil med premien: en stor stoffpakke + et mønster.


 Dagens lunsj spiste vi på Senjastua - både for at dette er tradisjon og for at de har nydelig mat der.
Her fikk vi både kyllingsalat, stekt ørret og Senjaværing i forskjellige størrelser. Fra Senja gikk turen til Storsteinnes og Stoff & Ide. Her hadde Arnhild Staff engasjert både familie og venner slik at det gikk unna med handlingen. 
De hadde pyntet så fint med Halloween som tema - veldig artig!


 Vi fikk alle avslag i prisen og mange dro derfra med ytterlige flere handleposer. Det er bare å glede seg til quiltemøtene fremover - blir spennende å se hva som blir tryllet frem av medlemmene.Tusen takk for en flott tur, alle sammen.

Ingen kommentarer: